Ontdek de Missie van de New Packaging Group

Wat is de New Packaging Group?

De New Packaging Group een vooruitstrevend platform gevormd door toonaangevende producenten van verpakkingen. Ons streven? Het bouwen van een duurzaam platform voor de levering en vormgeving van de verpakking van de toekomst.

Samen Bouwen We Aan Duurzaamheid:

Producenten van verpakkingen bundelen hun krachten om gezamenlijk duurzame ontwikkeling te realiseren, niet alleen voor henzelf, maar voor al onze medewerkers, partners, relaties en leveranciers.

Slim Samenwerken:

Door kennis te delen, ondersteunen we elkaar om steeds slimmer te werken. We geloven in de kracht van samenwerking en het gezamenlijk streven naar verbetering.

Duurzaamheid als Kernwaarde:

De New Packaging Group neemt actief deel aan de strijd tegen verspilling in de industrie. Wij zetten ons in om huidige afvalstromen te verminderen, hergebruiken waar mogelijk, en efficiënt recyclen te bevorderen.

Betrokken bij Talent en Ontwikkeling:

Binnen de New Packaging Group zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent. Tegelijkertijd bieden we onze huidige medewerkers de nodige tools voor duurzame persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij ons staat betrokkenheid centraal.

Sluit je aan bij de New Packaging Group en draag bij aan een duurzamere toekomst. Ontdek de mogelijkheden voor groei, samenwerking en innovatie.

Copyrights van New Packaging Group

Terugbelverzoek indienen

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen telefonisch contact met je op. Tijdens ons gesprek laten we je kennis maken met de New Packaging Group en bespreken we de mogelijkheden voor jouw organisatie.


Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.

Close