Ontmoet Onze Toonaangevende Partners in de Verpakkingsindustrie

De New Packaging Group is een vooraanstaand platform in de verpakkingsindustrie. Met trots presenteren wij onze aangesloten partners die deuren openen naar boeiende carrièremogelijkheden in de verpakkingsindustrie, direct bij jou om de hoek!

Bliston Packaging - Nijkerk
Bliston Packaging is een internationaal opererende thermoformer in de food en non-food industrie. Ontdek de innovatieve wereld van thermoforming met Bliston Packaging.

Meulendijks Packaging - Helmond
Als leidende fabrikant van kunststof foodverpakkingen voor groothandelaars, staat Meulendijks Packaging bekend om zijn hoogwaardige oplossingen. Maak deel uit van een bedrijf dat de norm stelt.

Nedupack Thermoforming - Duiven & Sonsbeck (DE)
Nedupack Thermoforming is een marktleider op het gebied van kunststof verpakkingsoplossingen, zowel in de food als non-food sector. Ervaar de grenzeloze mogelijkheden van innovatief thermoformen.

Novapac - Almelo
Met een geschiedenis die teruggaat tot de vroege jaren negentig, levert Novapac diverse trays en blisters voor zowel de food- als non-foodindustrie. Ontdek de dynamiek van het verpakken met Novapac.

De New Packaging Group en haar partners bieden niet alleen banen, maar een kans om deel uit te maken van de vooruitgang en innovatie binnen de verpakkingsindustrie. Jouw carrière begint hier.

Copyrights van New Packaging Group

Terugbelverzoek indienen

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen telefonisch contact met je op. Tijdens ons gesprek laten we je kennis maken met de New Packaging Group en bespreken we de mogelijkheden voor jouw organisatie.


Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.

Close